vin, Mar 22nd, 2019

Ce nu face BENTLEY pentru clientii sai. Un arab a cumparat cinci BENTAYGA facute la comanda

 

  • Au fost produse doar 5 exemplare
  • Sunt finisate de divizia de lux Mulliner
  • Printre dotari se numara inclusiv un mini-seif din aluminiu 

Un om de afaceri din Orientul Mijlociu a comandat cinci Bentley Bentayga facute la comanda. Este vorba despre o editie limitata la cinci exemplare si botezata „Pearl of the Gulf”.

Orientul Mijlociu include printre altele, potrivit majoritatii geografilor, tari precum Arabia Saudita, Bahrain, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Qatar sau Oman. Altfel spus, tari cu foarte multi oameni bogati, deci publicul preferat al constructorilor de automobile de lux.

Rolls-Royce si Bentley sunt doi dintre constructorii pe care ii intalnesti cel mai des in garajele oamenilor instariti din regine, aceasta fiind doar una din explicatiile pentru care cele doua brand-uri britanice continua sa lanseze editii speciale ale modelelor din gama cu tema orientala.

Un astfel de exemplu este noul Bentayga „Pearl of the Gulf”, o editie limitata la doar cinci exemplare, comandata si cumparata integral de un om de afaceri din Orientul Mijlociu. Asa cum ii spune si numele, aceasta editie speciala este dedicata traditiei pe care Golful Persic o are in recoltarea perlelor.

Asa cum era de asteptat, toate cele cinci masini au fost finisate de divizia de lux Mulliner, lucru evidentiat si de logo-urile montate pe stalpul spate. Caroseria este acoperita cu o nuanta unica iar accentele aramii si jantele bicolore adauga un plus de eleganta SUV-ului britanic.

Habitaclul este de departe perla coroanei, cu o tapiterie din piele in doua nuante care imita interiorul unei stridii, ornamente din lemn de eucalipt, cusaturi contrastante, model diamantat pe scaune, broderie cu fir de aur si ceasul Breitling montat in centrul bordului flancat de cele doua guri de aerisire.

Printre dotarile speciale ale acestui Bentayga „Pearl of the Gulf” se numara inclusiv un seif cu deschidere prin amprenta, confectionat din aluminiu si montat in consola centrala. Un set de covorase din lana naturala si ornamentele pentru praguri Mulliner completeaza acest tablou.

Toate cele cinci exemplare ascund sub capota un propulsor W12 de 6.0 litri twin-turbo care livreaza ambelor punti 608 cai putere si 900 Nm cuplu.

sursa www.4tuning.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved