joi, Mar 14th, 2019

Informații despre viitorul Bentley Flying Spur: britanicul va avea versiune PHEV cu sistem de propulsie preluat de pe Bentayga Hybrid

 

Bentley va lansa în cursul acestui an noul Flying Spur. Modelul producătorului britanic va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.

Bentley pregătește o nouă generație a modelului Flying Spur. În prezent, britanicii desfășoară o serie de teste în condiții de iarnă, iar fotografii spion au reușit să obțină câteva cadre cu viitorul Flying Spur.

Din punct de vedere estetic, nu vor exista schimbări dramatice, noul Flying Spur urmând să preia mare parte dintre elementele de design pe care deja le-am văzut pe Continental GT. Interiorul ar urma să treacă printr-o serie de transformări consistente, britancii urmând să vină cu o serie de tehnologii moderne.

Una dintre cele mai importante modificări va avea loc sub capotă. Bentley pregătește o versiune cu sistem plug-in hybrid de propulsie, acesta urmând să preia formatul disponibil în prezent pe Bentayga Hybrid (foto).

În cazul SUV-ului, britanicii utilizează un sistem de propulsie împrumutat de la „verișorul” Porsche Panamera E-Hybrid: un motor electric secondat de un V6 benzină de 2.9 litri. În modul complet electric, SUV-ul britanic este capabil să ruleze 50 de kilometri după o singură încărcare, iar puterea maximă așteptată pentru sistemul de propulsie hibrid este de 450 CP.

Alături de această versiune PHEV, Bentley va oferi și două variante cu motoare convenționale, clienții urmând să poată alege fie un V8 de 4.0 litri, fie un W12 de 6.0 litri.

Via | Motor1 www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved