sâm, Iun 23rd, 2018

Bentley Bentayga Sport: SUV-ul coupe ar putea debuta în 2019 cu o motorizare de peste 600 CP

 

Bentley nu exclude lansarea unui SUV coupe. Viitorul model ar urma să poarte numele de Bentayga Sport și, conform zvonurilor, debutul său este programat pentru anul viitor.

Ne place sau nu, industria auto a descoperit o nouă direcție care poate aduce profit generos în conturile producătorilor. SUV-urile coupe încep să apară sub diverse logo-uri, iar clienții sunt atrași, din ce în ce mai mult, de formele sportive ale acestor modele.

Conform unor zvonuri, Bentley pregătește un SUV coupe bazat pe actualul Bentayga. Voci apropiate companiei spun că viitorul model va debuta în 2019 sub denumirea de Bentayga Sport.

Informațiile au apărut la doar câteva zile de la declarațiile lui Stefan Sielaff, designerul șef Bentley. Acesta spunea că producătorul britanic pregătește un SUV de performanță cu design nou. Astfel, viitorul Bentayga Sport ar urma să vină și cu modificări importante în materie de resurse și performanțe.

În prezent, Bentley Bentayga este disponibil cu patru motorizări. Clienții pot opta pentru un motor diesel de 4.0 litri de 435 de cai putere sau pentru două propulsoare pe benzină (V8 de 4.0 litri și 550 CP și W12 de 6.0 litri și 600 CP). Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, britanicii au introdus și o versiune plug-in hybrid cu 450 de cai putere și autonomie în modul electric de 50 de kilometri.

Via | Motor1 www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved