joi, Mai 31st, 2018

Conduce un Bentley foarte rar, dar asta nu l-a oprit sa-l dea pe mana tunerilor. Cum arata acum si cati cai are

 

  • Wheelsandmore a tunat un Bentley Continental foarte rar
  • Este vorba despre o editie speciala „24”
  • Din fabrica, motorul dezvolta 710 cai putere
Atelierul nemtilor de la Wheelsandmore a fost vizitat recent de un Bentley Continental foarte rar. Este vorba despre editia speciala 24, care a fost lansata anul trecut pentru a celebra participarea brandului in cursa de anduranta de 24 de ore de la Nurburgring.

Legendarul Nurburgring Nordschleife este unul dintre cele mai periculoase circuite din lume, iar o cursa de anduranta de 24 de ore pe cei 25 de kilometri este extraordinar de stresanta atat pentru piloti, cat si pentru masina, echipa si asa mai departe.

Anul trecut, englezii de la Bentley au decis sa participe la aceasta cursa pentru al treilea an consecutiv, iar pentru a marca aceasta performanta au lansat o editie speciala bazata pe modelul Continental. Botezata sugestiv „24”, aceasta a fost replicata in…ai ghicit, 24 de exemplare vandute exclusiv in Europa.

Unul dintre acestea a ajuns recent pe mana tunerului Wheelsandmore pentru a deveni si mai exclusivist decat inainte. Nemtii au vopsit caroserie intr-o nuanta neagra, astfel ca inscriptia rosie „Continental 24” iti sare imediat in ochi.

A urmat apoi o suspensie pneumatica, dar si un set de jante 6Sporz cu diametrul de 21 de inch. Oferta tunerului include aceleasi jante, dar pe 22”, incaltate cu anvelope performante de la Continental.

Din fabrica, Bentley Continental 24 vine cu un motor W12 twin-turbo de 6.0 litri, care livreaza puntii spate 710 cai putere si 1.017 Nm cuplu. Deloc putin, insa dupa o resoftare ECU si cateva imbunatatiri aduse sistemului de evacuare, cei de la Wheelsandmore au reusit sa mai stoarca alti 55 de cai.

sursa www.4tuning.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved