vin, Apr 20th, 2018

Noul Bentley Continental GT3 debutează pe circuitul de la Monza în acest weekend: versiunea de competiții produce peste 550 de cai putere

 

Noua generație Bentley Continental GT3 va debuta în acest weekend pe circuitul de la Monza, Italia. Versiunea de circuit are un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce peste 550 de cai putere.

Primele imagini cu noul Bentley Continental GT3 au fost publicate la finalul anului trecut. Dar debutul pe circuit va avea loc weekend-ul acesta la Monza, Italia.

Bentley Team M-Sport concurează în etapa de trei ore din cadrul Blancpain GT Series Endurance Cup cu două exemplare Continental GT3. Guy Smith, Steven Kane și Jules Gounon vor pilota exemplarul cu numărul 8 de concurs, iar Andy Soucek, Maxime Soulet și Vincent Abril vor putea fi văzuți la bordul mașinii cu numărul 7 de concurs.

Britanicii au reușit să scadă masa totală a modelului destinat circuitelor de la 2.250 de kilograme (versiunea de stradă) la mai puțin de 1.300 de kilograme. Așa cum era de așteptat, inginerii au mizat pe elemente de caroserie din fibră de carbon, dar și pe un interior dedicat exclusiv competițiilor.

Sub capota lui Continental GT3 se află un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce peste 550 de cai putere. Suspensia, sistemul de frânare și cel de evacuare au fost modificate și gândite special pentru un vehicul de circuit.

sursa www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved