lun, Ian 22nd, 2018

Un Bentley Bentayga W12 va concura în cursa de la Pikes Peak: și România va avea un reprezentat la startul etapei de viteză în coastă

 

În 24 iunie, un Bentley Bentayga W12 va putea fi admirat pe celebrul traseu de la Pikes Peak. R

În 24 iunie, fanii motorsportului vor avea un nou motiv de bucurie: cursa de viteză în coastă de la Pikes Peak, Colorado, SUA.

Pe lista organizatorilor apare și un Bentley Bentayga W12. Pentru moment știm că modelul constructorului din Crewe va purta numărul 8 de concurs, va participa în clasa „Exhibition” și va suferi câteva transformări pentru a putea ataca cele 156 de viraje. Traseul măsoară aproximativ 20 de kilometri, iar concurenții vor lua startul de la altitudinea de 2.862 de metri și vor urca până la 4.300 de metri. Reprezentanții diviziei de motorsport din Crewe vor monta o serie de elemente de siguranță pentru ca SUV-ul Bentayga să corespundă regulamentului.

Vă reamintim că în varianta standard, unitatea W12 de 6.0 litri produce 600 de cai putere și 900 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.1 secunde, în ciuda faptului că SUV-ul cântărește peste 2.400 de kilograme.

Via | Autocar www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved