lun, Aug 21st, 2017

Bentley Continental a trecut de pragul celor 700 de cai. Ce a mai primit sportiva britanica

 

  • Bentley-ul a fost tunat de Wheelsandmore
  • Motorul dezvolta peste 700 de cai putere
  • Noul sistem de evacuare beneficiaza de clapete active

Tunerul german Wheelsandmore si-a incercat norocul cu Bentley-ul Continental GT Speed. Multumita unor modificari de ordin tehnic, puterea motorului W12 a trecut de pragul celor 700 de cai putere.

Modelele Bentley sunt cunoscute in special pentru modul in care combina rafinamentul cu sportivitatea. Modificarea (cu gust) lor este o treaba destul de dificila deoarece poti oricand sa mergi in cealalta directie in care masina sa fie deranjant de ostentativa.

Nemtii de la Wheelsandmore au decis sa-si ia totusi inima in dinti si sa dezvolte totusi un pachet de tuning care sa scoata si mai mult Continental-ul GT Speed in evidenta. In primul rand, puterea unitatii W12 de 6.0 litri, twin-turbo, a crescut de la 633 de cai si 840 Nm la 703 cai putere si nu mai putin de 960 Nm cuplu.

Tunerul sustine ca este suficient pentru ca sportiva de peste 2 tone sa ajunga la 100 de km/h in mai putin de 4 secunde si sa atinga o viteza maxima de 335 km/h.

Meniul include deasemenea un sistem de evacuare cu clapete active, un set de jante forjate de 22 de inch, imbracate in anvelope Continental SportContact 6, o suspensie dotata cu un modul electronic, care coboara garda la sol si aduce un plus de manevrabilitate si nu in ultimul rand, o nuanta de portocaliu pentru caroserie.

Daca totusi nu vrei un Bentley tunat, insa tii sa ai un model britanic extrem de puternic in garaj, atunci poti oricand sa optezi pentru un Continental Supersports. Constructorul din Crewe sustine ca sportiva de 700 de cai si 1.017 Nm cuplu este cel mai puternic model din istoria marcii, dar si cea mai rapida si puternica masina de lux cu 4 locuri din lume.

sursa: www.4tuning.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved