mar, Iul 11th, 2017

Bentley se pregătește de primul hibrid de serie: SUV-ul Bentayga, candidatul perfect

 

După ce a făcut istorie, devenind primul Bentley diesel din istorie, SUV-ul Bentayga plusează în 2018 cu o versiune hibridă plug-in.

Nu au trecut decât 7 luni din momentul în care șeful mărcii Bentley declara într-o discuție cu Automarket că marca britanică va scoate pe piață versiuni hibride cu încărcare la priză ale modelelor din gama proprie. Ei bine, colegii britanici de la Autocar au intrat deja în posesia primelor informații legate de această versiune.

Așa cum ne așteptam, primul model care va primi tratamentul hibridizării plug-in este SUV-ul Bentayga, care la doar doi ani de la lansare a pornit serios pe drumul de a deveni cel mai de succes model din istoria mărcii din Albion. 

Modelul britanic va împrumuta sistemul hibrid disponibil pe Porsche Cayenne S E-Hybrid, va dezvolta în total în jur de 410 CP și va dispune de un mod full-electric cu autonomie de maxim 40 de kilometri.

via Autocar www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved