joi, Mar 9th, 2017

Șeful Bentley anunță că Bentayga nu va fi singurul SUV din gamă. Urmează un crossover care ar putea fi electric

 

Bentley nu se va rezuma doar la Bentayga. Constructorul englez are potențial pentru a lansa încă un SUV, mai mic decât Bentayga, capabil să ofere rulare pur electrică.

Bentayga pare că le-a deschis apetitul pentru SUV-uri celor din conducerea Bentley, care se gândesc deja la debutul unui al doilea model de acest gen.

În cadrul conferinței de lansare a modelului Continental Supersport, cel mai puternic Bentley din istorie, Wolfgang Durjeimer, prședintele companiei, nu a ezitat când a venit vorba despre un al doilea SUV.

”Vă pot asigura că, pe termen lung, Bentley nu se va rezuma la un singur SUV în gamă. Avem dovezi clare că un frate mai mic al lui Bentayga s-ar bucura de popularitate”, a declarat Durheimer.

La rândul său, Rolf Frech, șeful departamentului de inginerie și membru în comitetul de conducere Bentley, a lăsat să se înțeleagă că un asemenea model ar putea fi chiar electric.

”Dacă vom dezvolta un SUV de mici dimensiuni vom căuta să o facem în combinație cu un tren de propulsie pur electric. El ar fi viabil dacă am putea aduce noi clienți în portofoliul brandului”, a declarat Frech.

Tot el a afirmat că, dacă va primi undă verde, un asemenea SUV electric ar urma să fie introdus în 2020 sau mai târziu.

via automotivenews (înreg.), www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved