mar, Ian 17th, 2017

Cu ce asortezi o mașină de 700 de cai putere? Cu un ceas Breitling creat special

 

Breitling a creat un ceas special pentru noul Continental Supersports, cel mai puternic model din istoria Bentley, echipat cu 710 cai.

Între Bentley și Breitling, celebrul ceasornicar elvețian, există o colaborare care datează de câteva decenii. Prin urmare, lansarea celui mai rapid Bentley din istorie, adică noul Continental Supersports, nu putea trece neobservată în laboratoarele Breitling.

Ceasornicarul a decis să lanseze un ceas special, denumit Breitling for Bentley Supersports B55, creat special pentru viitorii clienți ai modelului. Ceasul este dezvoltat cu tehnologia SuperQuartz, caracteristică orologiilor dedicate motorsportului.

Așa se face că B55 vine cu un cronograf, un tahimetru electronic și funcție pentru cronometrarea tururilor. Funcția Chrono Rally poate înregistra timpul a 30 de probe speciale, iar funcția Regularity Rally poate fi folosită la cursele de mașini clasice.

De asemenea, Breitling s-a gândit că ceasul trebuie să indice și timpul de pe un alt fus orar.

Pentru că suntem în secolul 21, iar conectivitatea însemană totul, ceasul Breitling se poate conecta la o aplicație instalată pe telefonul mobil. De aici, posesorul poate comanda mai multe funcții ale ceasului și poate salva timpii înregistrați pe circuit.

Ceasul creat de Breitling vine cu o carcasă din titan, cu limbi din fibră de carbon și cu două zone digitale, iluminate cu LED. Cureaua este din cauciuc și oferă detalii roșii pe margine. Bentley și Breitling au anunțat că vor produce doar 500 de exemplare ale ceasului, însă nu au publicat detalii despre preț.

sursa: www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved