mar, Ian 3rd, 2017

De ce costă Bentley Bentayga peste 200.000 de euro: SUV-ul englez vine cu un tablou unic la interior

 

Maeștrii diviziei de personalizare Mulliner pot crea un peisaj spectaculos pentru planșa de bord a fiecărui Bentley Bentayga.

Bentley vrea să ne demonstreze că noul Bentayga este o adevărată operă de artă când vine vorba despre posibilitățile de personalizare. Motiv pentru care a publicat un scurt clip cu munca depusă de maeștrii diviziei de personalizare Mulliner. Aceștia pot insera în partea dreaptă a planșei de bord o adevărată operă de artă.

Este vorba despre un peisaj compus din 32 de bucăți individuale și șase tipuri de lemn nobil. Toate puse la cap, sub forma unui relief stâncos, cu meticulozitate, de un artizan Bentley. Munca sa și nivelul de precizie se aseamănă cu cele pe care le regăsim de obicei în lumea ceasurilor elvețiene.

Imaginea care se naște din aceste materiale și este inserată în planșa de bord recreează peisajul muntos în care se află poziționat vârful Bentayga, cel care a dat numele noului SUV Bentley.

Divizia Mulliner a celor de la Bentley poate executa o mulțime nesfârșită de personalizări exterioare și interioare, de la gravarea tapițeriei din piele, până la tipul de culori alese pentru plafon, portbagaj, caroserie și jante. Nu degeaba, Bentley susține că noul Bentayga este cel mai luxos SUV din lume.

Este și unul dintre cele mai rapide din lume, sub capotă regăsindu-se un motor W12 de 6.0 litri, care dezvoltă 610 cai purere și 900 Nm, fiind capabil să ajungă la 100 de km/h în 4.1 secunde și să atngă o viteză maximă de 300 km/h.

sursa: www.automarket.ro, foto: Top Speed

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved