mar, Ian 3rd, 2017

Bentley nu exclude posibilitatea unui SUV mai mic decât Bentayga

 

Bentley se pregăteşte să lanseze primul său SUV din istorie, dar nu intenţionează să se oprească aici. Britanicii evaluează posibilitatea unui SUV mai mic.

Bentley vrea să exploateze la maxim apetitul clienţilor premium din segmentul SUV-urilor. Dovadă că producătorul britanic se grăbeşte să ofere publicului primul său SUV de serie, denumit Bentayga şi aflat în plin proces de testare.

Un singur crossover de lux nu va fi însă de ajuns pentru Bentley, care nu exclude posibilitatea unui frate mai mic pentru Bentayga. O recunoaşte Rolf Frech, şeful departamentului de inginerie Bentley, care confirmă ipoteza, dar susţine că o decizie în acest sens nu a fost luată.

Un SUV mai mic decât Bentayga ar fi viabil din punct de vedere financiar, având în vedere că ar folosi o platformă deja existentă în cadrul Grupului Volkswagen (MSB).

Chiar şi Wolfgang Durheimer, preşedintele Bentley, s-a arătat încântat de ideea mai multor SUV-uri, convins fiind că segmentul acestor vehicule are un ritm de creştere de trei ori mai mare decât întreaga piaţă auto actuală.

El chiar a revizuit estimările iniţiale pentru Bentayga, despre care susţinea că se va vinde în 3000 de unităţi, după ce oamenii de vânzări au anunţat că există deja 4000 de clienţi care şi-au exprimat interesul. Durheimer crede că există mai mulţi clienţi pentru SUV-ul Bentley şi că cifra vânzărilor anuale ar putea sări de 20.000 de maşini anual până la finalul acestui deceniu.

Referindu-se la un potenţial SUV mai mic decât Bentayga, Durheimer a declarat că ”mai multe produse din acest segment arată un potenţial deosebit. Un asemenea model este pe lista noastră, însă lista noastră devine din ce în ce mai lungă”, a declarat Durheimer.

sursa: www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved