mar, Ian 3rd, 2017

Bentley Bentayga, rechemat în service pentru mai multe șuruburi care nu au fost strânse

 

Bentley a anunțat că va rechema în service 88 de unități ale SUV-ului său de lux Bentayga. Motivul? Mai multe șuruburi nu au fost strânse corespunzător.

Rechemările în service se întâmplă și la case mai mari. Chiar dacă te cheamă Bentley și ai o tradiție de câteva decenii în dezvoltarea unora dintre cele mai luxoase mașini de pe glob.

Recent lansatul Bentayga, primul SUV din istoria companiei, va fi supus unui recall. Din fericire pentru noi europenii, acesta vizează doar câteva exemplare vândute în Statele Unite.

În timpul unor verificări de rutină, Bentley a aflat că sistemul care verifica gradul de intensitate a strângerii șuruburilor avea o serie de valori eronate. Prin urmare, au existat suspiciuni că anumite șuruburi de la nivelul planșei de bord și al scaunelor nu au fost strânse suficient.

După mai multe verificări, temerile s-au adeverit, scaunele și planșa de bord nefiind corect instalate. Bentley susține că de-a lungul timpului prinderea acestor părți ale interiorului s-ar putea slăbi și ar putea afecta nivelul de siguranță pe care Bentayga ar trebui să îl ofere în cazul unui accident.

Bentley și-a notificat deja clienții, invitându-i în service. Operațiunea va fi destul de simplă și va presupune doar strângerea șuruburilor și verificarea lor. Gratuit, bineînțeles.

În total, doar 88 de unități sunt afectate de acest recall.

via carscoopswww.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved